CelicaT23fl wallpaper.jpg

Toyota Celica T23:

De T23 is al weer de 7e en helaas ook tevens de laatste generatie Celica die gemaakt is. De T23 is gemaakt van 1999 tot 2006 en vanaf 2003 heeft de Celica een facelift gekregen, deze is herkenbaar aan de aangepaste voorbumper met horizontale grill en meer hoekige styling alswel de aangepaste achterlichten en heeft tevens een donkergrijs interieur gekregen ten opzichte van het lichtgrijze interieur van de
99-02 versie.
De Celica T23 is in 2 uitvoeringen geleverd in de 1.8 vvti en de T-Sport de laatste is net als de Corolla T-Sport aangedreven door een 192 pk 1.8 vvtl-i blok (2ZZ-GE)

Voor de T23 leveren we vele onderdelen deze zijn ingedeeld in de volgende categoriën:

 

 

 
2ZZ-GE

Motordelen:

Hier vind u alle motoronderdelen voor de Celica T23, dit zijn nieuwe en gebruikte originele Toyota onderdelen maar ook aftermarket performance onderdelen. Denk hier aan luchtfilter, uitlaatsytemen maar ook interne en externe motoronderdelen.

Klik hier om naar de Motordelen pagina te gaan:

 
Clutch Masters FX250

Aandrijving:

Hier vind u alle aandrijvings gerelateerde onderdelen voor de Celica T23 zoals versnellingsbakken, koppelingen en toebehoren, aandrijfassen, differentieels, wielnaven en meer.

Klik hier om naar de aandrijving pagina te gaan.

 
Celica T-Sport Blitz Compressor

Turbo en Supercharger:

Op de Turbo en supercharger pagina vind u alle turbo en supercharger/compressor kits voor de Celica T23 maar upgrades voor turbo en superchrager kits zelf zoals blow off valves, wastegates en boost controllers.

Klik hier om naar de Turbo/supercharger pagina te gaan.

 
Celica TS interieur

Interieur:

In de Interieur pagina vind u alle interieur onderdelen die wij leveren voor de Celica T23, zoals stuurwielen, stoelen, dashboard delen, vloermatten, telller units, instaplijsten etc.

De meeste delen zullen gebruikte onderdelen zijn en dan staan de staat en extra specificaties er bij.

Klik hier om naar de interieur pagina te gaan

 
Celica T23 1.8 vvti

Exterieur:

In de exterieur pagina  vind u alle exterieur delen die wij leveren, waaronder delen als: bumpers, spiegels, portieren, spoilers, ruitenwissers, motorkappen, achterkleppen, verlichting etc.

Klik hier om naar de exterieur pagina te gaan.

 
BC Racing coilover set

Onderstel:

In de onderstel pagina vind u alle onderdelen die wij leveren voor het onderstel van een Celica T23, denk hier aan veren, dempers, draagarmen, maar ook schroefsets, veerpootbruggen en swaybars.

We leveren verschillende onderdelen gebruikt maar ook veel nieuwe (performance) onderdelen zijn beschikbaar.


Klik hier om naar de onderstel pagina te gaan

 
TRD Big brake kit

Remmen:

Op de Remmen pagina vind u alle rem gerelateerde onderdelen voor de Celica T23, van nieuwe remschijven en blokken tot T-Sport upgrade sets en complete big brake kits.

Klik hier om naar de Remmen pagina te gaan.

 
Toyota OEM onderhoudspakket

Onderhoud:

Op de onderhouds pagina vind u alle delen die u nodig heeft voor het onderhoud van uw Celica T23.

We leveren originele Toyota service delen maar ook aftermarket performance opties van TRD, Blitz en HKS.
De onderdelen zijn los te bestellen maar ook als complete onderhouds pakketten speciaal samengesteld voor de Celica T23 (specifieke pakketten voor de T-Sport en 1.8 vvti)

klik hier om naar de onderhoud pagina te gaan.