car_43.jpg

Performance parts: Toyota Yaris P1

De eerste genaratie Yaris is gefabriceerd van 1998 tot 2005 en vanaf 2003 kreeg deze een facelift, het meest sportieve model de T-Sport heeft een 1.5 1NZ-FE motor met 106 pk, een sportiever interieur en sportstoelen evenals sportieve extras aan het exterieur door andere bumpers en sideskirts te monteren evenals 15" velgen.

In ons assortiment zitten zowel nieuwe als gebruikte onderdelen, en naast standaard onderdelen leveren wij ook performance onderdelen voor de Yaris.

 

Voor de Yaris P1 leveren we vele onderdelen deze zijn ingedeeld in de volgende categoriën:

 
1NZ-FE Yaris T-Sport

Motordelen:

Hier vind u alle motoronderdelen voor de Yaris P1, dit zijn nieuwe en gebruikte originele Toyota onderdelen maar ook aftermarket performance onderdelen. Denk hier aan luchtfilter, uitlaatsytemen maar ook interne en externe motoronderdelen.

Klik hier om naar de Motordelen pagina te gaan:

 
Transmission

Aandrijving:

Hier vind u alle aandrijvings gerelateerde onderdelen voor de Yaris P1 zoals versnellingsbakken, koppelingen en toebehoren, aandrijfassen, differentieels, wielnaven en meer.

Klik hier om naar de aandrijving pagina te gaan.

 
Yaris Interieur

Interieur:

In de Interieur pagina vind u alle interieur onderdelen die wij leveren voor de Yaris P1, zoals stuurwielen, stoelen, dashboard delen, vloermatten, telller units, instaplijsten etc.

De meeste delen zullen gebruikte onderdelen zijn en dan staan de staat en extra specificaties er bij.

Klik hier om naar de interieur pagina te gaan

 
Yaris Exterieur 1999-2005

Exterieur:

In de exterieur pagina vind u alle exterieur delen voor de Yaris P1 die wij leveren, waaronder delen als: bumpers, spiegels, portieren, spoilers, ruitenwissers, motorkappen, achterkleppen, verlichting etc.

Klik hier om naar de exterieur pagina te gaan.

 
Yaris P1 onderstel 1999-2005

Onderstel:

In de onderstel pagina vind u alle onderdelen die wij leveren voor het onderstel van een Yaris P1, denk hier aan veren, dempers, draagarmen, maar ook schroefsets, veerpootbruggen en swaybars.

We leveren verschillende onderdelen gebruikt maar ook veel nieuwe (performance) onderdelen zijn beschikbaar.


Klik hier om naar de onderstel pagina te gaan.

 
Yaris 1999-2005 Remmen

Remmen:

Op de Remmen pagina vind u alle rem gerelateerde onderdelen voor de Yaris P1, van nieuwe remschijven en blokken tot T-Sport upgrade sets zowel voor als achter en complete big brake kits en remleidingen

Klik hier om naar de Remmen pagina te gaan.

 
Onderhoud Yaris 1999-2005

Onderhoud:

Op deze pagina vind u alle delen die u nodig heeft voor het onderhoud van uw Yaris P1.

We leveren originele Toyota service delen maar ook aftermarket performance opties van TRD, Blitz en HKS.
De onderdelen zijn los te bestellen maar ook als complete onderhouds pakketten speciaal samengesteld voor de Yaris P1 (specifieke pakketten voor zowel de Japanse als franse modellen en de T-Sport)

Klik hier om naar de onderhoudspagina te gaan.