Toyota-Corolla-Compressor-1.jpg

Toyota Corolla E12 (2002-2007)

De E12 is al weer de 9e generatie van de Corolla deze werd gebouwd van 2002 tot 2007 en kreeg een facelift in 2004, het meest sportieve model is de T-Sport en heeft net als de Celica T-Sport een 2ZZ-GE motor met 192 pk. in Pre-Facelift uitvoering verschilt de T-Sport weinig van de reguliere modellen, en is alleen te onderscheiden aan het T-Sport Logo in de grill, de 16" velgen en de grotere uitlaat.
Het facelift model van de T-sport heeft een duidelijk sportiever uiterlijk dan de reguliere Corolla modellen.

Voor de E12 leveren we vele onderdelen deze zijn ingedeeld in de volgende categoriën:

 
2ZZ-GE Corolla T-Sport

Motordelen:

Hier vind u alle motoronderdelen, dit zijn nieuwe en gebruikte originele Toyota onderdelen maar ook aftermarket performance onderdelen. Denk hier aan luchtfilter, uitlaatsytemen maar ook interne en externe motoronderdelen tot complete turbo en supercharger kits.

Klik hier om naar de Motordelen pagina te gaan:

 
C60 Transmissie

Aandrijving:

Hier vind u alle aandrijvings gerelateerde onderdelen voor de Corolla E12 zoals versnellingsbakken, koppelingen en toebehoren, aandrijfassen, differentieels, wielnaven en meer.
We leveren zowel nieuwe als gebruikte onderdelen, tevens is de qua koppelingen nieuwe, gereviseerde en performance koppelingen.

Klik hier om naar de aandrijving pagina te gaan.

 
TTE Compressor

Turbo en supercharger

Op de Turbo en supercharger pagina vind u alle turbo en supercharger/compressor kits voor de Corolla E12 maar upgrades voor turbo en superchrager kits zelf zoals blow off valves, wastegates en boost controllers.

Klik hier om naar de Turbo/supercharger pagina te gaan.

 
Corolla T-Sport interieur

Interieur:

In de Interieur pagina vind u alle interieur onderdelen die wij leveren voor de Corolla E12, zoals stuurwielen, stoelen, dashboard delen, vloermatten, telller units, instaplijsten etc.

De meeste delen zullen gebruikte onderdelen zijn en dan staan de staat en extra specificaties er bij.

Klik hier om naar de interieur pagina te gaan.

 
Corolla Compressor

Exterieur:

In de exterieur pagina vind u alle exterieur delen voor de Corolla E12 die wij leveren, waaronder delen als: bumpers, spiegels, portieren, spoilers, ruitenwissers, motorkappen, achterkleppen, verlichting etc.

Klik hier om naar de exterieur pagina te gaan.

 
BC Coilover Corolla E12

Onderstel:

In de onderstel pagina vind u alle onderdelen die wij leveren voor het onderstel van een Corolla E12, denk hier aan veren, dempers, draagarmen, maar ook schroefsets, veerpootbruggen en swaybars.

We leveren verschillende onderdelen gebruikt maar ook veel nieuwe (performance) onderdelen zijn beschikbaar.


Klik hier om naar de onderstel pagina te gaan.

 
Brembo Corolla Compressor

Remmen:

Op de Remmen pagina vind u alle rem gerelateerde onderdelen voor de Corolla E12, van nieuwe remschijven en blokken tot T-Sport upgrade sets en complete big brake kits.

Klik hier om naar de Remmen pagina te gaan.

 
Servicepack E12 TS

Onderhoud

Op de onderhouds pagina vind u alle delen die u nodig heeft voor het onderhoud van uw Corolla E12

We leveren originele Toyota service delen maar ook aftermarket performance opties van TRD, Blitz en HKS.
De onderdelen zijn los te bestellen maar ook als complete onderhouds pakketten speciaal samengesteld voor de Corolla E12  met specifieke pakketten voor de T-Sport en 1.4 en 1.6 vvti)

klik hier om naar de onderhoud pagina te gaan.